Syksyn lähtö 2004: Waterworld (2023)

Lokakuu 2004: MOTORRAD-suunnitelmassa on syksyn matka, jossa on viisi merkittävintä pyörää eri luokista. Keskeiset kysymykset: Kuinka eri tavalla sama kiertue koetaan ajajien näkökulmasta ja mikä moottoripyörä pärjää parhaiten arjen helvetissä mitattujen arvojen ulkopuolella? Kohteen nimi on Borgo Val di Taro, Italia. Tarkan sääennusteen mukaan ainoa kuiva paikka koko Euroopassa. Myös käyrien silmukka. Moottoripyörät: ylellinen BMW K 1200 LT, ekstravagantti Buell Lightning XB12S, hyperurheilullinen Kawasaki ZX-10R, seikkailunhaluinen KTM 950 Adventure ja järkevä Suzuki V-Strom 650.

Bad Dürrheim parkkipaikka, A 81. 150 kilometriä on jo ajettu, noin 550 vielä edessä. Sataa kuin kissat ja koirat. Myös: myrsky. Kipsi tulee vaakasuoraan. Pisaroita kuin nestemäistä lyijyä. Sateen synkkä harmaa hämärtää rajan matalalla roikkuviin pilviin. pelottava. Masentava. lakaistaan. Mottona "jaettu ongelma on puolitettu" emme anna sen pilata ajamisen iloa. Ohitti meidät vuorotellen autobahnilla. Heiluttelu, elehtiminen. Väännä vesisuihkut ulos nahkakäsineistä ajon aikana. Oikeutetut kysymykset: Saako Rainer sen täysin langalliseen 1200 LT:hen, joka on yhtä paksu kuin Michael Buellissa? Eivätkö Georgin kädet nukahda sikiöasennossaan? Onko Gerdin pienen V-strömin matkalaukut sinetöity? Tuoko KTM minut taas kotiin? Se kolisee niin oudosti. Ei väliä. Sää voi vain parantua. Lopulta se menee Italiaan.

A1, Lodin liittymä, noin 45 kilometriä Milanosta kaakkoon. On pimeää. Olemme märkiä ja keskellä kaatosadetta. 38 litraa neliömetriltä putoaa tunnissa. yhdestä
Kadulta tuskin mitään näkyy. Järvessä ajamisesta on ilmoitettu. Reunukset, turvet ja kaivon kannet ovat piilossa maassa. Ehdoton luottamus etupyörään on nyt tärkeämpää kuin mikään lisähevosvoima.

Epäonni tulee harvoin yksin: vain yksi hotelli on valmis majoittamaan viisi vesimiestä. Alkeellinen maalattu betoni, murenevat laatat, repeytyneet ovenkarmit, kylmä suihku, näkymä moottoritielle. Huikeat 85 euroa. Ilman aamiaista. Ennen nukkumaanmenoa on parhaat kuivausvinkit: Täytä saappaat sanomalehdellä, föönaa hanskat, ripusta takki ja housut suihkussa, lämmitä täysi uh, odota hetki, Rainer?

Rainer on ainoa, joka on kuiva. BMW? Ei, yksinkertainen sadepuku! Kaikista kalvotemppuista huolimatta: ei ole mitään parempaa sellaisille rajuille suihkuille.

Seuraava aamu toivottaa meidät tervetulleeksi arkojen auringonsäteiden kanssa. Lähtö Fidenza. Nopea lounasaikaan pizza, sitten taisteluun. Koska olemme saavuttaneet tavoitteemme: maakuntatie nro 359 Salsomaggioren ja Borgo Val di Taron välillä. Noin 85 kilometriä, joka koostuu Italian hienoimmista gourmet-kaareista ja mutkista. Se on kuin syöminen. Jos olet todella nälkäinen, se maistuu kaksi kertaa paremmalta.

kytkentä, vaihtaminen. Kohdennettu jarrutus. Flirttailu otteen kanssa. Satunnainen kiihtyvyys. Nojaamisen kehtolaulu. Lisäksi liikennettä kuten jalkapallon MM-finaalissa olemme yksin. Viime talvi ei kuitenkaan ollut tyhjäkäynnillä ja takoi pakkaskynnensä asfalttiin. Halkeileva tela, joka on täynnä notkoa ja nousuja, muistuttaa pommitettua vuoristorataa ja muuttaa jokaisen alavaunun. Vaikka KTM-jousitus estää kaikki maahyökkäykset, ajattelen Michaelia ja Buellin erittäin lyhyttä matkaa. Ja Rainerille, joka joutuu pitämään 400 kiloisen höyrylaivansa kurssilla.

Kaikki vain lasten juttuja verrattuna siihen, mikä meitä odottaa kolmantena ajopäivänä. Pieni tie Paso di Brattelloon on uponnut lehtimereen. Vaikka syksy on purkanut kauneimmat värinsä, on valitettavasti puista puistanut tonnia lehtiä ja kastanjoita. Sade ja renkaat ovat muodostaneet osittain senttimetrin paksuisen, erittäin liukkaan massan, joka peittää koko tien. Ajaminen on kuin köysilenkkiä ilman verkkoa. Tunnemme matkamme eteenpäin varovasti.

Kaikki olosuhteet kohtaavat tällä kiertueella. Jos sinä, hyvä lukija, olet aina halunnut tietää, kuinka monta litraa öljyä KTM menettää öljynpainekytkimen hiushalkeamasta tai kestääkö erittäin laiha Buell korkean ilman, ZX-10R:n kuljettajat huutavat apua musta jää, ihmiset Jos joku pitää V-Strom 650:tä houkuttelevana tai saat palovammoja BMW K 1200 LT:n lämmitetyistä istuimista, käännä sivua. Tämän seikkailun lopussa kaikkiin kysymyksiin vastataan.

Osta täydellinen artikkeli

Syksyn lähtö 2004

Vesimaailma

Saat täydellisen artikkelin(15 sivua)PDF-muodossa

2,00 € | Osta nyt

"Ensimmäinen valas, jossa on elektroninen ajonesto

Kotona on käynnistettävä varhainen lapio, valmistettu vuonna 1966, 99 Speed ​​​​Triple, W 650 ja 900 Martin Honda. Rapea sekoitus, eikö? Mitä tarkoitan tällä: pyöräillessä
minulle kyse on aha-efektistä. Istun alas ja odotan mitä moottorissa on
kertoi minulle. Koska jokainen kone tietää tarinan.
Vaikkakin välillä outoa. Kun moottoripyörät jaetaan, minulla on ensimmäinen ajatukseni vuosisadan onni. Sade, myrsky, lumiraja 700 metriä. Kaikki tiedot puhuvat K 1200 LT:n puolesta. Lämmitetyt istuimet, lämmitettävät kahvat, sähkösäätöiset ikkunat,
vedenpitävät kotelot sekä yläkotelo ja a
valtava naamio, jonka takana saappaidenkin pitäisi pysyä kuivina.
jää myös Ensinnäkin, koska
ne ovat sataprosenttisesti vedenpitäviä, toiseksi, koska suojus itse asiassa
tarjoaa erinomaisen tuulen- ja sääsuojan. 1,80 metrin korkeudessa näen melkein kokonaan ulos vedetyn ikkunan. Niiden turbulenssi varmistaa, että kypärän visiiri pysyy aina tippumattomana. Puute: Vaikka levy on alimmassa asennossa, näkymä suoraan etupyörän edessä tapahtuvaan on rajoitettu.
Kaiken sähkötaikuuden pimeä puoli paljastuu ensimmäisessä tauossa. Kun keskuslukituksen kaukosäädin lukittuu tankkitilaan tai unohdat sen housutaskuun sadepuvun alle. Sille saa vielä nauraa.
Ei muista asioista. Metzeler ME 880 Marathon suosii kuivia teitä. Kosteus ajaa kuljettajan hien joka huokosesta. Kun vaihdat kaistaa, bitumiliuskoja tai tienpintoja, valas vääntelee kuin yksi
Taimen. Hikoilet myös pysäköidessäsi ja kääntyessäsi. Baijerilainen luksusmatkailija painaa 392 kiloa. Ja yläkotelon, suojakuoren, kotelon ja säiliön ansiosta sillä on melko korkea painopiste. Yhdessä etupyörän huonoon fiilikseen Lodin sata kierrosta kastelivat vaatteitani enemmän sisältä kuin ulkoa.
Mukana on myös positiivisia yllätyksiä. Huolimatta vähäisestä jousituksen liikematkasta, 102 millimetriä edessä ja 130 millimetriä takana, se kelluu
Monster mukava noin aaltoilevin
Asfaltti. Alusta selviytyy helposti jopa pellegrinon ja Bardin välisestä kovasta osuudesta, jossa on laskuja ja nousuja. Kone pysyy tavoitteessa, tuskin nouse pystyyn jarrutettaessa, mutta kaarrevapautta voisi olla hieman suurempi. Aivan kuten kellarista tuleva paine. Vasta 5000 rpm alkaen tasapainotus humina todella herää. Sopimaton leppoisalle matkailijalle.
Koen painajaisen par excellence kolmantena päivänä ajon aikana Alppien takana. Sade. Muussatut kastanjat. Lehdet. Pehmeä saippua tarjoaa enemmän pitoa. Yhtäkkiä muuntuin vieraaksi kappaleeksi tässä autossa. Aja kävelyvauhtia. Lähetä nopeat rukoukset, jotta sinun ei tarvitse jarruttaa. Jarrutehostimen takia 1200 LT skin
yhtäkkiä ankkuri niin sisällä
Maaperää, jota edes ABS ei tarjoa takapeitettä. Jos puoli tonnia kahdessa tulitikkurasiassa iso
kumipinnat on tasapainotettu pehmeän saippuan päälle, väärän liikkeen kosketus riittää, ja hups di höpö...
Mitä BMW K 1200 LT kertoi minulle? Hän lohduttaa sinua, kun on märkää ja kylmää
CD-vaihtaja, lämmitetyt kädensijat, lämmitetyt istuimet ja sääsuoja. Auringonpaisteessa joka tapauksessa. Sitten 0,4-tonninen yllättää hämmästyttävän dynaamisella moottoripyörätuntumalla massastaan ​​huolimatta.

Tekniset tiedot: BMW K 1200 LT

BMW K 1200 LT: nelisylinterinen, nelitahtinen rivimoottori, vesijäähdytteinen, 116 hv, 1171 cm3,
Kardaani, paino täydellä tankilla* 392 kg, säiliön tilavuus 23 litraa, koemoottoripyörän hinta lisäkuluineen 22 461 euroa

"Rummuta polttolyönti istuintyynyyn

Varoitus etukäteen: kaikkien niiden, jotka ovat ehdoitta alistuneet meritokratian eetokselle, tulisi lopettaa lukeminen tähän. Kaikki ne päällä
Niiden, jotka kiirehtivät elämän läpi järjen valtatiellä ja joille huomaamattomasta toiminnasta on tullut sekä tapa että tavoite, kannattaa kääntää sivu välittömästi.
Koska Buell XB12S ei tee sitä. Hän jättää taakseen huomaamattoman toiminnan sanelun ja nousee ylös
vain toiminnon näkyvyys. Voit tykätä siitä tai et. Mutta tosiasia on: se mikä pistää silmään, stimuloi ja ärsyttää. Sanalla sanoen: se viihdyttää.
Esimerkiksi pitkä moottoritieosuus, jota ajetaan mitä vastenmielisimmässä kuviteltavissa olevassa säässä, tarjoaa sydäntä lämmittäviä hetkiä Buellilla. Kun nopeus putoaa alle sadan, kierroslukumittari näyttää jotain 2000-2500 kierrosta ja sitten kaasu
on nostettu. Kun pitkätahtinen moottori jyrisee, murisee pakoputkesta ja rummuttaa lempeästi polttolyöntiä istuintyynyyn peräkkäin yhä nopeammin, se luo tunteen "minun moottoripyöräni ja minä minä ja moottoripyöräni", joka ei ole täydellistä none Istuinlämmitys ja 160 hv:n tehohuippu eivät koskaan pysty tuottamaan. Ehkä se johtuu siitä, että Buell on kivikova
Joustintuki sinne tai sinne 300, 500 ja
jopa 700 kilometriä ilman kipuja. Mutta ehkä se johtuu myös siitä, että istuin on yksinkertaisesti mukava, vaikka se ei siltä näytä.
Kuitenkin, koska luultavasti kukaan ei osta XB12S:ää vain antaakseen sen moottorin hieroa persettä, toinen esimerkki, kaupunkiliikenteestä. Kun uskomattoman kompakti Buell on kuin skootteri läpi
suoraa liikennettä. Missä sattuu lyhyen ajan kuluttua kytkimen painaminen
kurkota vipua ja vedä sitä ohjaustankoa kohti. Kuitenkin missä heti sen jälkeen
jokainen kipu unohtuu, kun tyhjäkäynnillä liikennevaloissa tämä lohko tärisee, lupaus lihavasta voimasta sykkii. Ja lupaus pitää voimassa heti, kun kytkin kytkeytyy.
Olisi vielä mukavampaa, jos ei aina olisi toista sykkivässä
Melu sekoitti, että ei ollenkaan
haluat asentaa tämän moottoripyörän. Hurinaa, vähän kuin liesituulettimen tai hiustenkuivaajan takasylinterin tuulettimen. Juoksee ja juoksee ja
juoksee ja ärsyttää. Ärsyttää enemmän, paljon enemmän kuin jatkuva nykiminen tasaisella nopeudella tai toisinaan haluton kaasuvaste, joka johtuu alhaisemmasta moottorin virityksestä.
Sillä välin tuo huipussaan
kapeita hiusneulan mutkia, jompaakumpaa
yllättää itsensä kanssa. Ensimmäinen tai toinen vaihde, käsi kytkimellä, jalka jarrulla, vauhtipyörän kesyttäminen ja sitten suoralle vetämisen sijaan porukka haluaa tylsästi sisäänpäin
syksy. Joten ei ole ollenkaan huono, että Buell on kurvimpi
Maatiellä näkyy jo ajotuntuma, jota ei alustatietojen tarkastelun jälkeen todellakaan voinut odottaa. Teoreettisesti: kätevä, ketterä, vaivaton. Käytännöllistä: pakko, uuras, työ, kädet täynnä. Koska XB12S:llä on tuhat syytä ajaa suuntaan, jolla ei ole juurikaan tekemistä ihanteellisen linjan kanssa. Mutta se tarkoittaa myös: Hän tarjoaa tuhat mahdollisuutta kokea ihanan tyydyttävän tunteen, kun hän on vihdoin pakottanut oman tahtonsa päälleen. Joten muut moottoripyörät voivat olla nopeampia, mukavampia, kätevämpiä, helpompia käyttää ja saatana tietää mitä. Voisi jopa sanoa, että toinen moottori
pyörät ovat parempia kuin Buell XB12S. Ne eivät todellakaan ole hauskempaa.

Tekniset tiedot: Buell XB12S

BUELL XB12S: Kaksisylinterinen, nelitahti, 45 astetta V, ilmajäähdytteinen, 101 hv, 1203 cm3,
Hammashihna, paino täydellä säiliöllä* 209 kg, säiliön tilavuus 14 litraa, hinta lisäkuluineen 11809 euroa

"Myrsky, joka päättyy huutavaan hurrikaaniin

Vakava kysymys: Nousetko pois neljän päivän jälkeen ja juokset kuin simpanssi äärimmäisen urheilullisen istuma-asennon takia? Loppujen lopuksi minun tuskin tarvitsee liikkua tähän asti, voisi helposti
ruostumaan. Nopeudella 120 km/h se menee sadesuojan läpi. Kawassa tämä vastaa 3500 rpm kuudennella vaihteella. Ja järjettömän 175 hv:n ansiosta tuntuu kuin olisit tyhjäkäynnillä. ohittaminen? Viimeiselläkin vaihteella riittää erittäin lyhyt kaasukahvan käännös.
Kohteemme on noin 700 kilometriä
kaukana Stuttgartista. Itse asiassa... jos
ohitat opasteet... vain hidastat hieman moottoritien mutkissa... tietullit... kaksi Sveitsin tullia... Voisin olla paikalla noin neljässä tunnissa. Mutta me
ajaa yhdessä. Äänen suhteen ZX-10R:llä on korkein viihdearvo. Ilmalaatikosta kuuluu basso huminaa, äänenvaimentimesta jyrisee voiman laulu. Uudelleen ja uudelleen annoin itseni pudota taaksepäin ja vetäytyä täysin, nauttien valtavasta
kiihtyvyys ja aggressiivinen ääni. Keskinopeusalueella myrskynä, joka päättyy huutavaan hurrikaaniin nopeudella 13000 rpm. Muuten: Riittää avata kaasuhana puoliväliin, ja takapyörä pyörii jo kostealla moottoritiellä. Voi vain parantua.
Mutta se ei tule. Kun Lodissa sataa kaatosadetta, vain yksi asia on tärkeä: luota
Moottoripyörä. Käännösliikkeet, käynnistys, kiihdytys Olen niin iloinen, että olen kyydissä
ZX-10R istumaan. 198 kiloa täystankissa, 820 millimetriä istuinkorkeus, reidet ja runko hitsattu yhteen, erittäin hyvä palaute haarukasta, ihanan hallittava kytkin- ja kaasuvaste, ultrakompaktit mitat kuten herkkä 600 the ten tulee osa minua. Vain pieni ohjauskulma on joskus ärsyttävää.
Seuraavana aamuna: ZX-10R sää. Kuivaa, hieman pilvistä, 20 astetta. The
Emilia Romagna toivottaa meidät tervetulleeksi eroottisilla kiemuroilla. Hyper-Kawan vaikeus: Teoriassa voisin kattaa koko kiertueen ensimmäisellä vaihteella. The
nousee 150 km/h asti. Mutta se
helposti vaihdettava kuusivaihteinen vaihteisto on houkutteleva.
Aivan kuten maantien 359 mutkat. Yritän pippurilla superurheiluauton ihanteellista linjaa pitkin. Se ei kuitenkaan toimi. Kurssin korjaukset ovat aina tarpeen. Terävästi muotoillulla Dunlop D 207 RR -eturenkaalla Kawa pyrkii yhtäkkiä kallistumaan kaarteeseen tietystä kulmasta. Tätä tapahtuu myös liukkailla teillä. Täällä vuoristoradalla, kaikkien kanssa
Kolarit ja laskut lisäävät toisen tekijän, joka muuttaa ihanteellisen linjan osumisen lottovoitoksi. The
erittäin tiukka perusviritys
Jousitus laajentaa jokaista painaumaa, jokaista reunaa, jokaista kolhua liikkeen levottomuuden muodossa. Kolmannen luokan maanteillä ZX-10R ei ole naurun asia.
Sama koskee erittäin liukkaita pintoja. Koska jarru voidaan annostella erittäin hyvin, mutta se on myrkyllinen. Ja suoritus? Vain kolme kurssia
ajaa normaalia korkeammalla. Silloin takapyörä ei liuku tai murtu. Jos minä
vaihtaisi? Objektiivisesti katsottuna superurheiluauto sopii jokapäiväiseen käyttöön. Siinä on hyvin harkitut matkatavarakoukut, täydellinen käynnistyskäyttäytyminen ja optimaalinen kaasuvaste, on erittäin kevyt ja kätevä. Silti olisin halunnut ajaa KTM:llä. Jonka
Alusta selviytyy helposti joka tilanteessa ja istuma-asento on rennompi. Siltä se ainakin näytti. Muuten: Noin 40 tunnin jälkeen Kawan satulassa et kävele kuin simpanssi.

Tekniset tiedot: Kawasaki ZX-10R

KAWASAKI ZX-10R: Nelisylinterinen, nelitahtinen, rivissä, vesijäähdytteinen, 175 hv, 998 cm3,
O-rengasketju, paino täydellä säiliöllä* 198 kg, säiliön tilavuus 17 litraa, hinta 13115 euroa

"Täytä ääriään myöten ja lähde seuraavaan faraokokoukseen

Et voi huijata itseäsi. Adventure on urheilupyörä. Erittäin tiukka istuin, urheilullinen alusta, urheilumoottori, urheilullinen istuinkorkeus. 880 millimetriä tarkalleen. Vielä selvemmin sanottuna: menet kauppaan ja selaat sivuja
13 tuhatta tiskillä, täytä 22 litran säiliö ääriään myöten ja aja seuraavaan faaraoralliin. Viritystä ei vaadita. Vaikka niukalla, 360 kilometrin kantamalla hillityllä ajotyylillä... mutta jätetään se.
apusäiliöt.
Sääntö numero yksi ajaessasi KTM 950:llä: sulje korvasi ja pysy kuulolla. Joku Mattighofenista löysi jakoketjun kireyden öljynpainelonkan kautta ja suunnitteli asiat 75-asteiseen V-moottoriin. Joka kerta kun pyörä pysäköidään, eli kun kuuma öljy kelluu jossain rungossa ja kuivan öljypohjan voitelusäiliöissä eikä odota kiristimessä valmiina paineistettavaksi, 950-moottori kolisee viidestä viiteentoista sekuntia ikään kuin lähetys vaivaa kahta säkkiä puusepän nauloja. Sinun tulee myös jättää huomiotta halkeilevat, kovat metalliset äänet. Mikä tahansa se on, se ei näytä häiritsevän luokkansa pienintäkään V2:ta. Odotetaan ja katsotaan. Vielä 13 000 kilometriä, sitten pitkäaikainen testipyörämme on saavuttanut 50 000 ja puretaan kokonaan.
Tällaiset banaalituudet voidaan tasoittaa. Esimerkiksi korvatulpilla. Toiset eivät. Toisaalta kaasuvaste oli huono ensimmäisellä 500 kilometrillä sateessa. Tai öljyhäviö 1,2 litraa. Korjaamon mukaan öljynpainekytkimen alla rikki kuparitiivisterengas. Poika, täytyykö siellä olla painetta. Muuten... hän öljyttyi taas jälkeenpäin. Se oli kytkin, he sanovat nyt. Tai
luistava kytkin. Uusittu tuskin 5000 kilometriä sitten, sitten vain sisäänpäinkääntyneiden harjoittelijoiden ajettamana ja jättää edelleen sen vaikutelman, että Fabrizio Meonin täytyi kaivaa itsensä ulos syvästä hiekasta sata kertaa hänen avullaan. Kuinka merkityksettömiä ovat indikaattorit, jotka eivät toimi, säiliön seinät, jotka ovat niin epäselvästi muotoiltuja, että pumpun juoma nousee joka kerta
Kaaren roiskeet, huono kylmäkäynnistyskäyttäytyminen vai lopulta K 1200 LT:ltä odotettavissa oleva kääntöympyrä?
Vain kirkkaasti paistava aurinko antaa niin paljon varjoa. Sääntö numero kaksi KTM:llä ajaessasi: luota. Luota, koska voit luottaa Alm-Öliin kaikissa tilanteissa.
voi antaa. 950 seikkailuajo on
viileä. Sade? Pirelli MT 90 riittävällä negatiivisella profiililla ja uskomattomalla palautteella. Kuudennen asteen maantiet? Edessä ja takana on 230 millimetrin jousiliike. Herkkä vaste, puhkaisutiivis, erittäin vakaa. Luovi syvällä merellä, kaasuttaa yli
liukkaat tasot? Etupyörä näyttää olevan kytketty suoraan käsiin. Et koskaan tunne, että menetät tämän pyörän hallinnan. KTM:n runko välittää äärimmäistä turvallisuutta. Sama koskee jarruja, joita voidaan ohjata optimaalisesti kaikissa olosuhteissa. Jokainen, joka rakastaa dynamiikkaa, voi olla mukana
Jokainen, joka osaa säätää istuinkorkeuden, pitää ahneutta seksikkäänä ja haluaa olla urheilullinen tiellä, hymyilee huulilla viikkoja koeajon jälkeen. Ei väliä sataako koiria vai kissoja. Minä joka tapauksessa. KTM voi olla hulluille. Tai eksotiikkaa. Hän ei koskaan vakuuta ketään, joka käyttää Propeller-laseja tai asettaa ehdolle, että moottorin on ajettava 100 000 kilometriä ilman vikaa. Mutta se tekee taatusti onnelliseksi kaikki, jotka eivät koskaan halua kasvaa aikuisiksi ja jotka eivät näe moottoripyöräilyä vain liikkumiskeinona, vaan dynaamisena ajanvietteenä.

Tekniset tiedot: KTM 950 Adventure

KTM 950 Adventure: kaksisylinterinen, nelitahtinen, 75 asteen V-moottori, vesijäähdytteinen, 98 hv, 942 cm3,
O-rengasketju, paino täydellä säiliöllä* 226 kg, säiliön tilavuus 22 litraa, hinta lisäkuluineen 13039 euroa

"Kuin Sveitsin armeijan veitsi kahdella pyörällä

On moottoripyöriä, joille annetaan kaikki anteeksi. Olet niin kaunis, että
saa sydämesi hyppäämään heti, kun avaat autotallin oven. Ketä kiinnostaa, että moottorissa on vääntömomenttireikä istuma-asennon mukaan
muutamasta kilometristä tulee epämukavaa, se
alkaa nipistää vai vaihteisto jumittaa? Sama koskee Suzuki V-Strom 650:tä. Vain päinvastoin.
Hän on ruma. Jotenkin mittasuhteet ovat pielessä. Edessä futuristisen näköisen paneelin ja jättimäisen polttoainesäiliön ansiosta takaosa näyttää liian matalalta ja nurjalta. Melkein voisi ajatella, että varkaat varastivat iskunvaimentimen yhdessä yössä. Suzukin hyllyn matkalaukkujärjestelmä pilaa linjan kokonaan. Lisäksi kontit ovat niin leveitä, että kaupunkiliikenteessä ryyppäämisestä tulee hermoja raastavaa kohdekäytäntöä. Kolmantena testauspäivänä kuollut muovinen nokka kotelon lukitsemiseen ei tee asioista yhtään mukavampaa.
Kun olet istunut V-Stromissa, kaikki tämä häviää. Se on yllättävän kätevä liikkua, ja se hoitaa kaikki siltä odotetut tehtävät mutkattomasti. Sillä ei ole väliä, onko kyse vauhdin lisäämisestä pitkillä moottoritien osuuksilla tai kunnianhimoisesti kaikkien säteiden ryöstämistä vuoristosolissa.
Näin tehdessään sen melko tiukka alusta hallitsee jopa kolmannen luokan tiet ilman, että tiivisteet ravistuvat hampaistaan. Sillä on jopa reservejä
satunnaisia ​​retkiä soralla
sallia. Vaikka etsimme hotellia, kaupunkiliikenteessä yöllä ja jatkuvasti
sateessa, voit luottaa sokeasti V-stromiin. Jos istuma-asento olisi paikallaan
enemmän etupyörän suuntautunut voisin
laita olutmatto päälle.
Märkälehdillä päällystetyt polut, jotka vaativat paljon hienovaraisuutta, ovat hallussa
V-virta loistavat värit. Häntä tukee hänen Bridgestone TW 101/152, jolla on paljon negatiivista profiilia. he tarjoavat
siisti ote menemättä läpi
osoittaa ärsyttävän oikaisevan hetken jarrutettaessa kaltevassa asennossa. Jarrujärjestelmä puolestaan ​​vakuuttaa suurella läpinäkyvyydellä. Etuosan kaksoislevyjärjestelmän painepiste voisi olla faneille
Viimeinen ura voi olla selkeämmin määritelty, mutta se lisää jarrutustehoa tasaisesti eikä anna periksi pitkissä laskuissa ohikulkujen yli. Takajarru tukee koko asiaa tehokkaasti.
Siitä tulee pala kermaa
kaksoissylinteri. Se tarjoaa paljon painetta alhaisilla kierroksilla ilman sitä
häneltä loppuisi höyry huipulla. Oikean, tarkasti vaihdettavan kuusivaihteisen pyöräparin valitseminen on siksi usein oman maun kysymys. Vain hieman epätasaiset kuormituksen muutokset häiritsevät ahtaissa kulmissa. Tasaisen kytkimen taitavalla käytöllä voidaan kuitenkin pelastaa puhdas linja, joka muuten katkeaa nykivällä voimankäytöllä.
Vaatii toki totuttelua, mutta sujuvaa juoksua ja suoritustahtoa
Suzukin yksiköt kompensoivat tämän vaikuttavalla tavalla.
Näin V-strom kukoisti monityökaluksi lähes kaikille reiteille, Sveitsiin, ajon yksinkertaisuuden ansiosta
Taskuveitsi kahdella pyörällä. hän
erottuu edukseen hyvin suojaavan, säädettävän ansiosta
paljas suojus, luottamusta herättävä käsittely, sen vilkas ja vähäpäästöinen moottori ja edullinen hinta. Ja optiikka? Voit ovelaa heidät älykkäämmin, jos ajat V-Stromilla, et näe niitä. Iloinen sydän hakkaa autotallia avattaessa tai ei.

Tekniset tiedot: SUZUKI V-strom 650

SUZUKI V-Strom 650: kaksisylinterinen, nelitahtinen, 90-asteinen V-moottori, vesijäähdytteinen, 67 hv, 645 cm3, O-rengasketju, paino täydellä tankilla* 214 kg, säiliön tilavuus 22 litraa, hinta sisältäen lisäkulut 7120 euroa

"arjen helvetti".

Sadetta kauhoissa, noin 40 tuntia ajoa neljässä päivässä kuitenkin, kukaan ei valittanut takapuolelta. Vaikka KTM-kuljettaja osoitti lievää punoitusta. Ja ZX-10R-kuljettaja valitti rannekipuista ja niska-ongelmista, superurheilullinen ajoasento vaatii veronsa. Polviongelmia ilmeni tuolla tavalla
voisi luulla, supermukava BMW K 1200 LT. Ratsastajan kommentti: »K:n satula vahvistaa istuma-asentoa. Siitä tulee jossain vaiheessa epämukavaa.” V-strom-kuljettaja piti polvikulmaa epämukavana ajan myötä. Ja Buell
Pilotti oli kosteampi takaa kuin edestä.
Takaisin tarinan ydinkysymykseen: Mikä viidestä pyörästä on paras selviytymään arjen helvetistä? Alla
Äärimmäisissä olosuhteissa vähiten äärimmäinen todistaa itsensä. Helposti ohjattava moottoripyörä ilman erityispiirteitä riittävällä sääsuojalla, jonka moottori ei kuormita ketään, mutta joka täyttää kaikki vaatimukset. Ja tällä alalla se on Suzuki V-Strom 650. Tietysti sen ulkonäöstä voidaan kiistellä.

Kotisivulle

FAQs

What city is underwater in Waterworld? ›

The Underwater City Is Actually Denver, Colorado

One of Waterworld's most memorable scenes sees the Mariner briefly visiting the remnants of an underwater city. The sequence was largely achieved by taking raw footage of modern day Denver, Colorado and digitally altering it beyond recognition.

Why is the water green in Waterworld? ›

Owner Mo Chaudry has previously said Waterworld meets the most stringent of health and safety regulations with some of the water coming from a 'highly eco-friendly borehole on the site'. He previously explained that the green colour helped create a 'tropical environment'.

Is tube valet at Waterworld worth it? ›

First and foremost, I strongly suggest getting a VALET tube wristband. It's extra but well worth it! Rather than waiting in those long lines and carry tubes up the paths to slide down on, you get to take a short cut and get a tube at the top. So worth it!

Where is the land in Waterworld? ›

Following the map, Gregor, the Mariner, the Atoll Enforcer, Helen, and Enola discover Dryland, which is revealed to be the top of Mount Everest, covered with vegetation and wildlife. They also find a crude hut with the remains of Enola's parents.

Has there ever been a city found underwater? ›

Pavlopetri, Greece

Archeologists estimate that Pavlopetri is around 5000 years old. Believed to be the oldest underwater city, Pavopetri was discovered in 1967, which seemed like ancient ruins.

Is there any land left in Waterworld? ›

Dryland, or Dry Land (also called Water's End in early scripts of the film and in the game Waterworld: The Quest for Dryland), is the fabled island chain and the only place where solid ground still exists on Waterworld.

Did the set of Waterworld sink? ›

For one, the multimillion dollar set, built in an enormous offshore tank off the coast of Hawaii, was hit by a hurricane during productions, leading to the entire thing sinking to the bottom and requiring a second one to be built.

What is the creature in Waterworld? ›

Sea monsters (alternatively called Whalefin, Whalephin, or the Sea Eater) are a species of gigantic, mutated sea life. As the apex predator of Waterworld, these monsters are one of the greatest dangers of the flooded planet.

Why are they called smokers in Waterworld? ›

The Smokers are a group of industrialized pirates in Waterworld that are known to launch "crusades" on settlements for glory and supplies. The Smokers are named after the fact that they are notorious for being heavy smokers, as well as that their engine-based fleet of watercraft often produce a smokey haze when moving.

What is the highest rated water park in the world? ›

Below are the 2023 Travellers' Choice Best of the Best Amusement Parks and Water Parks, where you can scream, splash, and get your adrenaline fix. 01. Siam Park, Tenerife's water kingdom is already established as the best water park in the world.

Where is the best place to sit in WaterWorld? ›

Best seat in the house? WaterWorld offers three main seating sections. For many, the center-middle section will give you the most balanced perspective of the entire seat. For those who wish to get incredibly wet, the left section near the front of the stage are the wettest seats in the house.

Why did Waterworld flop? ›

The film became notorious even before its release due to the production troubles and delays, and a global box office haul of $264 million couldn't make back the budget and extensive marketing spend to break even (though it's worth noting that upon home release in subsequent years, Deadline reports Waterworld did ...

Who is the bad guy in the Waterworld? ›

The Deacon, or "Deac", has an intense hatred of sails, instead preferring the mechanical machines, and believes that his aim to raid atolls is a "crusade". He teaches his men a philosophy of "take and ye shall receive".

Who are the bad guys in Waterworld? ›

Waterworld's villain referred to himself as King Neptune, and killed his victims with a huge trident. This appearance would later be transferred to "The Leviathan", the villain of the comic books.

Where is the underwater village? ›

Vilarinho da Furna, a drowned village in Portugal, reemerges from time to time during the area's dry season. It was flooded in 1972 to create a reservoir, through curiously enough, the homes in the underwater town still belong to the families who once lived there.

Where does the movie underwater take place? ›

The 2020 film "Underwater" takes place in 2050 in a drilling facility at the bottom of the Mariana Trench, the deepest known spot in the ocean. It's about seven miles under the sea and subject to intense pressure, and in the film, unknown creatures threaten the lives of the crew who work there.

Where are they in the movie underwater? ›

A crew of oceanic researchers working for a deep sea drilling company try to get to safety after a mysterious earthquake devastates their deepwater research and drilling facility located at the bottom of the Mariana Trench.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Horacio Brakus JD

Last Updated: 18/10/2023

Views: 6527

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Horacio Brakus JD

Birthday: 1999-08-21

Address: Apt. 524 43384 Minnie Prairie, South Edda, MA 62804

Phone: +5931039998219

Job: Sales Strategist

Hobby: Sculling, Kitesurfing, Orienteering, Painting, Computer programming, Creative writing, Scuba diving

Introduction: My name is Horacio Brakus JD, I am a lively, splendid, jolly, vivacious, vast, cheerful, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.