Meksikon halki ajamisen hyvät ja kiellot – Meksikon kiertue (2023)

Vaikka rikollisuus on ollut nousussa Meksikossa viime vuosina, on silti suhteellisen turvallista ajaa maan läpi Panamaan. On kuitenkin tärkeää noudattaa varotoimia tehdessäsi niin. Matkustajien tulee välttää ajamista yöllä ja olla aina tietoisia ympäristöstään. Lisäksi on hyvä matkustaa ryhmässä ja omaa luotettava ajoneuvo.

Panaman kanavan ylittämiseen ei tarvitse matkustaa autolla. Baja Californian rikollisuus on paljon alhaisempi kuin Meksikossa ja osassa Yhdysvaltoja. Saatat joutua ajamaan Pan-Amerikan valtatien yli pidemmän aikaa (tai rahaa). Vältä syrjäisiä alueita ja pysy hereillä öisin matkustaessasi Keski-Amerikkaan. Ajaminen yöllä Meksikossa on erityisen vaikeaa. Matkustajien tulee välttää ajamista vuoristoalueilla ja valita vainpäävaltatiet. Se on turvallisin kaikista Meksikon rajakaupungeista.

COVID-19) luokitellaan tällä hetkellä CDC:n tason 3 (korkean riskin) neuvoa-antavaksi. Yli 25 vuotta vanhoja autoja saa tuoda Yhdysvaltoihin ja rekisteröidä tiekäyttöön 25 vuoden säännön mukaisesti. Jos et saa väliaikaista ajoneuvon maahantuontilupaa, voit saada sakkoja ja/tai meksikolaiset tulliviranomaiset takavarikoi ajoneuvosi. Daniel on monitaitoinen mies, joka viihtyy seikkailuissa. Hän nauttii uusien paikkojen tutkimisesta ja matkustamisesta. Eläinten rakastajana hän pelastaa usein kulkukissat ja koirat naapurustoistaan. Global Peace Indexin mukaanCosta Ricaon turvallisin maa Keski-Amerikassa.

Panamassa ajaminen on suhteellisen yksinkertaista ja turvallista toimintaa. Tiet ovat pääsääntöisesti hyvässä kunnossa, eikä tiellä ole yleensä ollenkaan muita autoja.

Jos ajat pimeän jälkeen, aja Cuota-teitä, mutta varmista, että noudatat oikeaa nopeutta. Yleisesti ottaen on turvallista matkustaa ympäri maata näitä reittejä pitkin, ja melkein aina huomaat, ettei sinne ole muuta tapaa päästä.

Ajomatka TexasistaPanaman Kaupunkion 4477 kilometriä pitkä. Ajomatka Texasista Panama Cityyn kestää noin kaksi päivää ja kaksitoista tuntia.

Panama on arvioitu yhdeksi enitenturvallisia maitaLatinalaisessa Amerikassa. Matkustajana voit nauttia Panamasta ja lisäksi se on turvallinen maa asua ja jäädä eläkkeelle ulkomailla. Panaman korkea turvallisuustaso johtuu osittain maan taloudellisesta ja poliittisesta vakaudesta.

Voitko ajaa Panamaan Meksikosta?

Meksikon halki ajamisen hyvät ja kiellot – Meksikon kiertue (1)Luotto: floridatrippers.com

Voinko ajaa Mexico Citystä San Luisin rajakaupunkiin? Mexico Cityn ja Panaman välinen kokonaisetäisyys on 3 248 kilometriä.

Panama on maasilta, joka yhdistää Pohjois-Amerikan ja Etelä-Amerikan. Paras reitti ajaa Panamaan Yhdysvalloista on Pan-American Highway, joka on hyvin lähellä jatkuvaa etelän suuntaa. Sinun täytyy sitten matkustaa vähintään viiden muun maan läpi päästäksesi huipulle. Panaman suuriin Yhdysvaltain kaupunkeihin on lyhyt matka, mutta ajaminen sinne kestää vähintään viikon. Yleensä ajaminen Panamassa ja muissaKeski-Amerikan maatpidetään turvallisena. Seuraavien tervettä järkeä koskevien sääntöjen pitäminen mielessä varmistaa turvallisuutesi: Mitä minun pitäisi nähdä, jos haluan matkustaa Panamaan? Costa Rican pääkaupunki Tamarindo tarjoaa sekä seikkailua että rentoutumista.

Läheisen viidakonsuojelualueen lisäksi alueella on lukuisia vaellusmahdollisuuksia, ja ulvoapinan ja nahkakilpikonnan pesiä löytyy rannalta. Panama tunnetaan parhaiten kuivista vuodenajoistaan, jotka jatkuvat tammikuusta huhtikuun puoliväliin ja joiden sanotaan olevan paras aika vierailla. Yksi suosikkikohteistamme itärannikolla on Fire Island. Confederation Bridge yhdistää Confederation Islandin Kanadan mantereeseen Northumberlandin salmen kautta. Kun matkustat Yhdysvalloista tai jostakin muusta Keski-Amerikan maasta, voit varmasti ajaa Panamaan. Amelia Islandilla on kaksi siltaa, jotka yhdistävät sen muuhun Floridan osavaltioon, joten vierailijat voivat ajaa sinne. Galvestonin saari sijaitsee muutaman kilometrin päässä Itä-Teksasin rannikolta. Sinne pääsee helposti pääristeyksestä, Thomas J. Shave Jr -sillalta.

Ajomatka Panama Citystä Mexico Cityyn kestää 2338,21 kilometriä. Jos ajat autollasi keskinopeudella 112 kilometriä tunnissa (70 mailia tunnissa) 28 tuntia ja 55 minuuttia, matkasi kestää 28 tuntia ja 55 minuuttia.
Jos haluat matkustaa mantereelta toiselle autolla, joudut ajamaan pitkään. Panaman ja Kolumbian välinen matka on 5 378,59 kilometriä, mutta matka-aika on vain 7 tuntia ja 20 minuuttia. Ajaminen 120 kilometrin tuntinopeudella kestää kymmenen tuntia ja viisi minuuttia.

Onko mahdollista ajaa Panamasta Meksikoon?

Panamasta Meksikoon on varteenotettava reitti, mutta ajomatka kestää paljon kauemmin kuin vain ajaminen Yhdysvaltojen osavaltiosta toiseen. Kolmen päivän ajomatka 6302 km lähimmästä kaupungista edellyttäisi kolmen päivän ja kolmen tunnin ajoa.

Mikä on turvallisin reitti Meksikon läpi?

Meksikon halki ajamisen hyvät ja kiellot – Meksikon kiertue (2)Luotto: www.theyucatatimes.com

Theturvallisin reittiMeksikon läpi kulkee Pacific Coast Highway. Tämä reitti on suorin ja vähiten liikennettä. Matkan varrella on myös useita poliisin tarkastuspisteitä, jotka auttavat pitämään matkustajat turvassa.

Ajaminen Meksikon ja Keski-Amerikan läpi on upea kokemus. Meksiko on jaettu kolmeen pääreittiin: Atlantin rannikkoa pitkin (joka on itse asiassa Meksikonlahti), Tyynenmeren rannikkoa pitkin ja Mexico Cityä pitkin ja maan keskiosa sisältyvät myös toiseen. Tämä on kolmasosa matkasta ylöspäin. Pidän Antiguaa yhtenä Keski-Amerikan suosikkikaupungeistani. Jos haluat ottaa aroad trip, voit valita joko luonnonkauniin reitin El Salvadorin läpi tai suorempaa reittiä Hondurasin kumpuilevien kukkuloiden läpi. Atlantin reitin varrella on vähemmän luonnonkaunis kohteita kuin länsirannikolla. Suosittelen matkustamista etelään Meksikon ja Tyynenmeren rannikon läpi.

Kaikki reitit johtavat murisemiseen. Keskustele espanjaa puhuvan virkamiehen kanssa ennen kuin nouset kyytiin, jos sinulla on sujuva espanjan puhuja mukanasi. Matkustajien, jotka ovat epäkunnioittavia, välinpitämättömiä tai yksinkertaisesti hallitsemattomia, tulisi odottaa tavallista vastausta viranomaisilta. Älä aja pimeän jälkeen; hyvää matkaa ja ole turvassa.

Kun matkustajien määrä 307 Highwaylla kasvaa, Yucatnin osavaltion on yhä tärkeämpää pitää se turvassa. Tämä on erinomainen saavutus, ja on rohkaisevaa nähdä valtion edistyvän rikollisuuden vähentämisessä.

Paras tapa matkustaa Meksikon halki

Meksikon kautta on turvallista matkustaa huolimatta siitä, että huumeisiin liittyvää väkivaltaa on tapahtunut. Tästä syystä sinun on oltava tietoinen ajankohtaisista tapahtumista ja suunniteltava reittisi niiden mukaan. Bussimatkailu on Meksikon kätevin kulkuväline. Linja-autot ovat Meksikon yleisimmin käytetty joukkoliikennemuoto, ja ne ovat ylivoimaisesti kustannustehokkaimpia. Tarvitset yleensä 5–7 päivää ajaaksesi kotoa Meksikon rajalle. Sinulla on runsaasti aikaa tutustua Meksikoon, jos teet tämän, ja voit myös pysähtyä missä tahansa matkan varrella kohtaamissasi upeissa paikoissa.

Onko turvallista matkustaa Meksikon läpi autolla?

Voimassa olevaa ajokorttia mistä tahansa Yhdysvaltain osavaltiosta voidaan käyttää ajettaessa Meksikoon. Sinun pitäisi pystyä ylittämään Meksikon raja ilman ongelmia, jos ajokorttisi on voimassa vielä vähintään kuusi kuukautta, aivan kuten passisi on.

Millaista on ajaa Meksikon läpi? Meksikon turvallisuus on aiheena Vanabond Talesissa. Kun matkustat etelään Meksikon halki, huomaat, että asiat ovat muuttuneet dramaattisesti maantieteen, ruoan ja kulttuurin suhteen. Chiapasissa kaupunkilaiset huijasivat ja pitelivät meitä, jotka pakottivat meidät maksamaan heille rahaa kotitekoisilla rengaspiikkeillä. Meksiko on turvallinen paikka vierailla, jos noudatat muutamia yksinkertaisia ​​varotoimia ja tietoisuutta. Vuodesta 2014 lähtien Acapulcon kaupunkia on pidetty yhtenä maailman suurimmistavaarallisia kaupunkeja. Yleisesti uskotaan, että Meksikon rikollisuusaste on korkeampi kuin Yhdysvalloissa, mutta vakavien rikosten uhrien todellinen määrä on alhainen.

Yhdysvaltain ulkoministeriöllä on verkkosivusto, jossa luetellaan valtiot, jotka se katsoo, että "älä matkusta" tai "harkitse matkustamista uudelleen". Saat lisätietoja Meksikon turistipoliisin verkkosivuilta. Verkkofoorumit, kuten Facebook-ryhmät, ovat erinomaisia ​​paikkoja saada paikallista ja ajankohtaista tietoa kokeneilta matkailijoilta tietyillä alueilla. Tämä on kuva Meksikon tieltä. Autolla ajamiseen liittyy usein vähemmän vakavia riskejä kuin autokaappauksiin ja sieppauksiin. Meksikon Topes Mexico estää kuljettajia ylinopeudesta käyttämällä erilaisia ​​​​taktiikoita, kuten välttämällä tutkat ja kovia sakkoja. Miljoonat latvat vaeltavat ympäri maata pohjoisesta etelään.

Meksikossa yöllä ajaminen ei ole sallittua. Monilla teillä on riittämätön valaistus, mikä lisää riskiä joutua törmäykseen latvaan tai kuoppiin. Rattijuopumus on ongelma sen lisäksi, että se on yleinen ongelma suuren väestön keskuudessa, koska sitä on vaikea pysäyttää. Pimeän jälkeen rikollisuus, väkivalta ja ryöstöt lisääntyvät. Voit pyytää kirjallista lippua ja pyytää poliisia seuraamaan sinua asemalle, jos olet varma, että et ole rikkonut lakia. Jos he jatkuvat, heidän tulee jatkaa tyhminä leikkiä ja teeskennellä, etteivät he ymmärrä mitään espanjaa. Jos alat itkeä, pystyt lähes varmasti saamaan asiakirjasi takaisin.

Tiesulku on suosittu mielenosoitusmuoto Latinalaisessa Amerikassa. Niitä käytetään usein kiristämään rahaa ihmisiltä Meksikossa. Sinun on lain mukaan otettava autovakuutus, jos haluat ajaa Meksikossa. Analyysimme mukaan Lewis ja Lewis Mexican Auto Insurance on enitenedullinen meksikolainen autovakuutusyhtiö. Tarkista, pitävätkö paikalliset silmällä ajoneuvoasi ja sinua alueella. iOverlander-sovelluksen avulla voit etsiä lähellä olevia leirintäalueita ja lisätä mahdollisuuksiasi tavata muita matkailijoita. Emme olleet yllättyneitä kuullessamme, että Meksikoa pidetään vaarallisena paikkana, mutta se ei ollut kokemuksemme.

Meksikossa yleisin rikollisuuden syy on huijaus. Meksikon katuruoka on yleensä turvallista, maukasta ja yksi parhaista tavoista matkustaa sinne. Ylläpidä jatkuvaa tietoisuutta ympäristöstäsi ja arvoesineistäsi ruuhkaisilla alueilla, kuten turistimarkkinoilla ja vilkkaissa kaupunkikeskuksissa. Jos haluat suuren yleisön, älä maalaa pakettiautoasi tai tee muita muutoksia, jotka saattavat kiinnittää huomion. Käytä rekisteröityä taksia alueilla, joilla uber tai rekisteröity taksi ei ole saatavilla. Älä hyväksy juomia keneltäkään, joka ei ole ystäväsi; sen sijaan, mene ulos nauttimaan muutama drinkki kohtuudella.

Tee kaikkensa ajaaksesi Meksikossa säännöllisesti: Kun matkustat Meksikossa, ole aina tietoinen ympäristöstäsi ja ole tarkkana mahdollisten vaarojen varalta.
Älä jätä täyttä polttoainetankkia jälkeen Meksikossa: Huoltoasemien puute syrjäisillä alueilla vaikeuttaa tankkausta ennen lähtöä.
Tarkista, että ajoneuvosi on hyvässä kunnossa ennen kuin matkustat Meksikoon: Sinun on ajaa läpi paljon kiviä, kuoppia ja reikiä Meksikossa.
Jos joudut onnettomuuteen Meksikossa, pysy rauhallisena: Jos joudut onnettomuuteen Meksikossa, ota yhteyttä maasi suurlähetystöön tai konsulaattiin.

Onko turvallista ajaa Meksikossa?

Meksikoa pidetään yleisesti turvallisena maana matkustaa autolla. Tarkoituksena on tutkia määränpääsi perusteellisesti ennen tiematkalle lähtöä ja noudattaa sitäuusimmat matkaohjeet. Cancunin läpi tai koko maassa ajaessa ei ole mitään syytä huoleen.

Onko turvallista ajaa Panamaan?

Panamaan on turvallista ajaa, mutta joitain asioita on hyvä pitää mielessä. Tiet voivat olla huonokuntoisia, joten on tärkeää olla tietoinen ympäristöstä ja ajaa puolustavasti. Myös rikosriski on olemassa, joten on tärkeää olla tietoinen ympäristöstä ja noudattaa varotoimia ajon aikana.

Millä puolella tietä ajat Panamassa?

Sinun tulee ajaa tien oikealla puolella ja seuraavat asiakirjat on pidettävä aina mukanasi: henkilöllisyystodistus, voimassa oleva ajokortti, ajoneuvon rekisteröinti, vakuutuspaperit ja onnettomuusilmoituslomake.

Ajaminen Panamassa on helppoa ja turvallista

Yleensä Panamassa ajaminen on yksinkertainen tehtävä, jonka voit suorittaa helposti. Noudata opasteita ja pidä silmällä muita tiellä olevia ajoneuvoja.

Onko Yhdysvaltain ajokortti voimassa Panamassa?

Ulkomaalainen turisti, jolla on voimassa oleva ajokortti, voi ajaa Panamassa enintään 90 päivää.

Et voi ajaa autoa ennen kuin olet 18-vuotias

Ajokortti vaaditaan, jos olet 16- tai 17-vuotias. Et kuitenkaan saa ajaa moottoripyörää suurempia ajoneuvoja.

Onko turvallista ajaa Meksikon läpi Belizeen

Tähän kysymykseen ei ole lopullista vastausta, koska turvallisuusolosuhteet voivat vaihdella suuresti Meksikon alueelta toiselle. Yleisesti ottaen kuitenkin katsotaan turvalliseksi ajaa Meksikon kautta Belizeen edellyttäen, että noudatat varotoimia ja käytät maalaisjärkeä. Muista pysyä hyvin kuljetetuilla, hyvin valaistuilla teillä ja välttää yksin matkustamista, jos mahdollista. Lisäksi on aina hyvä idea kertoa jollekin matkasuunnitelmistasi ennen kuin lähdet mihinkään tiematkaan.

Ajaminen Meksikon läpi on yksi parhaista tavoista vierailla Belizessä. Meksikossa on kolme pääreittiä, joista Meksikonlahti on näkyvin. Ei ole hyvä idea jättää arvoesineitä autoon, kun se on vielä auki. Useimmat Meksikon alueet ovat turvallisia naisten yksin matkustamiseen. Jokainen, joka ajaa autoa, voi olla varakas nousevassa taloudessa, kuten Belize. Pysy turvassa pitämällä tietä silmällä ja ajamalla hitaasti. Meksikon maksullisia teitä pidetään yleisesti turvallisina, mutta niillä voi ajaa vain päivänvalossa.

Pankissa tai pankkiautomaatissa käynti tulee tehdä äärimmäisen varovaisesti. Belizen rajalta Texasin Brownsvillen kaupunkiin kulkee tie, joka on noin 140 mailia pitkä. Voit odottaa maksavansa 8 dollaria per yö 8 makuuhuoneen hostellihuoneessa, jos olet valmis viettämään yön. Meksikoon saapuvien ajoneuvojen kuljettajilla on oltava henkilöllisyystodistus, kuten passi tai passikortti.

Voitko ajaa Meksikon kautta Belizeen?

Reitistä riippuen matka Meksikon läpi Belizeen voi kestää 1500–2000 mailia. Meksikosta tai Guatemalasta tulevien vierailijoiden on hankittava väliaikainen tuontilupa osoitteessaBelizen rajaennen kuin yritti ajaa Belizeen.

Onko ajaminen Belizen läpi turvallista?

Johtopäätös on, että Belizessä ajaminen on suhteellisen helppoa; on muutamia asioita, jotka sinun tulee olla tietoisia ennen auton vuokraamista, ja sinun tulee aina tarkistaa hyvä vakuutusyhtiö ennen auton vuokraamista; kuitenkin Belizessä ajaminen on suhteellisen helppoa, eikä se ole niin vaikeaa.

Turvallisin reitti Meksikon läpi

Turvallisin reitti Meksikon läpi on kulkea Pacific Coast Highway. Tämä reitti on hyvin hoidettu ja sillä on vähän liikennettä. Matkan varrella on myös monia huoltoasemia ja taukopaikkoja.

Onko turvallista ajaa Meksikon läpi?

Ajon turvallisuus Meksikon läpi on yleensä hyvä. Tästä huolimatta sinun tulee olla tietoinen joistakin huumeisiin liittyvästä väkivallasta. Tästä syystä sinun tulee suunnitella reittisi etukäteen, jotta sinun ei tarvitse käsitellä mitään mahdollisia ongelmia. Lisäksi vältä ajamista yöllä, varsinkin jos olet enemmänvaarallisille alueille.

Onko turvallista ajaa Meksikossa yöllä

Aja yöllä missä tahansa Meksikon osassa. Monissa osissa Meksikoa tiedetään olevan väkivaltaisia ​​rikoksia yöllä, mutta suurin osa niistä johtuu yleisen turvallisuuden puutteesta. Polkureiät eivät näy, monet tiet eivät ole valaistuja, etkä näe eläimiä tai ihmisiä juoksevan toistensa yli kävellessäsi.

Ulkomaisten matkailijoiden tulee olla tietoisia siitä, että joissakin Meksikon osissa on vaarallista vierailla. Koska rikollisuus lisääntyy näillä alueilla öisin, saatat olla vaarassa, jos lähdet ulos pimeän jälkeen. Koska Meksikossa ei ole Yhdysvaltoihin verrattavaa infrastruktuurin turvallisuutta, kuljettajien on todennäköisesti hidastettava vauhtia ja odotettava pidempään. Jos et osaa ajaa Meksikossa, sinun pitäisi luultavasti välttää ajamista yöllä. Meksikolla on lukuisia resursseja, jotka voivat auttaa sinua, jos olet jumissa pimeässä. He ovat koulutettuja huoltamaan ajoneuvoja ja suorittamaan mekaniikkaa. Jos olet hätätilassa, ota yhteyttä Yhdysvaltain suurlähetystöön Meksikossa tai Meksikon konsulaattiin Yhdysvalloissa.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated: 11/03/2023

Views: 5625

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.