Laita nämä 11 talvifestivaalia pandemian jälkeiselle matkatoivelistallesi (kuvien ja kartan kanssa) - Seeker (2023)

Höyryyn ei ole varaatrooppinen lomaTämä talvi? Ei huolia. Ymmärrä kylmyys näillä erittäin kodikkailla (ja perheystävällisillä) talvifestivaaleilla, joita löytyy ympäri maailmaa. Jotkutparhaat talvilomapaikatovat piilossa näkyvissä: tutki majesteettisia jääveistoksia Kiinassa, katsele tuikkivia valoja Alankomaissa, kilpaile talviotteluissa New Yorkissa ja paljon muuta. Tässä on 11 suosikkitalvifestivaaliamme kylmää rakastaville matkailijoille:

Laita nämä 11 talvifestivaalia pandemian jälkeiselle matkatoivelistallesi (kuvien ja kartan kanssa) - Seeker (1)

Kun:Viralliset avajaiset on 5.1.2024, mutta jää- ja lumiveistokset ovat yleisön nähtävillä 17.12.2023 alkaen.

TheHarbinin jääfestivaalion ylivoimaisesti yksi niistäsiistein tekemistä Kiinassa. Tämän talven ihmemaan luomiseen käytetään yli 120 000 kuutiometriä jäätä ja 111 000 kuutiometriä lunta, ja sen ovat käsin valmistaneet kuuluisat jääveistäjät ympäri maata. Se ei kuitenkaan ole vain kopioita kuuluisista rakennuksista; löydät lumiliukumäkiä, kelkkailua, luistelua ja yli kaksituhatta lumiukkoa. Ja kaikki on valaistu kauniilla valoilla, joten hauskuus kestää pitkälle yöhön. Jos olet rohkea, voit kokeilla lumiuintia. Älä missaa avajaisia ​​ilotulituksella ja musiikilla.

Portland Winter Light Festival 2023 Oregonissa

Laita nämä 11 talvifestivaalia pandemian jälkeiselle matkatoivelistallesi (kuvien ja kartan kanssa) - Seeker (2)

Kun:3.2.2023–11.2.2023

Kerran vuodessa Portland syttyy upeaan valoonTalvivalofestivaaliinspiraationa ovat olleet valofestivaalit kaikkialla Euroopassa, kuten kuuluisa valofestivaali Lyonissa Ranskassa. Talvisen pimeyden karkottamiseksi suunniteltuja installaatioita näkyy kaikkialla kaupungissa, ja luovuuden taso on todella vaikuttava. Portland vie "jouluvalojen sytyttämisen" -perinteen aivan uudelle tasolle valotunneleilla, akrobaattisilla valonäytöksillä ja tulitaiteilijoilla. Tämä on yksi instagrammillisimmista festivaaleista ja täynnä yllätyksiä. Löydät kuumaa kaakaota ja katuruokaa, jotka pitävät väreet loitolla, ja tarjolla on enemmän kuin muutama kuoroesitys, jotka tekevät terveellisestä, perheystävällisestä retkestä.

Québecin karnevaali 2023 Kanadassa

Laita nämä 11 talvifestivaalia pandemian jälkeiselle matkatoivelistallesi (kuvien ja kartan kanssa) - Seeker (3)

Kun:3.2.2023–12.2.2023

Tämän Quebec Cityn jännittävän talvifestivaalin takana on vakava historia. Perinne juontaa juurensa vuoteen 1894, ja se luotiin piristämään niitä ankaria Kanadan talvia. Sijaitsee Vanhassa Quebecissä,Quebecin talvikarnevaaliTuntuu kuin olisit törmännyt eurooppalaiseen talven ihmemaahan, jos ei kaikkia täysin ainutlaatuisia perinteitä, jotka tekevät festivaalista selvästi kanadalaisen. Tiedätkö kuinka solmita nuolipuitteesi? Se oli erityisellä tavalla sidottu vyö, jota käytettiin pitämään kylmältä, mutta se on nyt festivaalin kaluste. Muista pukeutua punaiseen ja napata trumpetti! Paraatit ovat uskomattomia, kuten voit odottaa maailman suurimmalta talvikarnevaalilta. Matkusta alas Grande Allée -katua avenue des Érables -kadulta ja sijoita George-V musiikin, kellukkeiden ja värien ylenpalttisuuteen. Varmista, että otat kiinni kilpailuista, päivittäisistä tapahtumista ja katso jääveistoksia saadaksesi kaiken talvisen hauskan.

Saranac Lake Winter Carnival 2023 New Yorkissa

Laita nämä 11 talvifestivaalia pandemian jälkeiselle matkatoivelistallesi (kuvien ja kartan kanssa) - Seeker (4)

Kun:3.2.2023–12.2.2023

Yksi vanhimmista talvifestivaaleista YhdysvalloissaSaranac-järven talvikarnevaalion juhlinut talvikautta vuodesta 1897 lähtien lukuisilla tapahtumilla, jotka keskittyvät eeppiseen 3000 korttelin jääpalatsiin. Winter Carnival Royalty kruunataan, talvipelit alkavat ja voit kokeilla pohjoismaista hiihtoa, arktista frisbeetä ja luistelua, jos olet jollain tavalla taitava jäällä. Tapahtuman kohokohta kuitenkin säilyy loppuun asti, kun "palatsin myrsky" tapahtuu: palatsin ympärille sijoitetaan valtava ilotulitus, joka valaisee jäätä unohtumattoman, maagisen finaalin saavuttamiseksi.

Ljubljanan lohikäärmekarnevaali 2023 Sloveniassa

Laita nämä 11 talvifestivaalia pandemian jälkeiselle matkatoivelistallesi (kuvien ja kartan kanssa) - Seeker (5)

Kun:18. helmikuuta 2023

Slovenia on festivaaleja rakastava maa, ja keväällä tervetulleeksi saapuva talvikarnevaali on elämää suurempi sekoitus pakanallisia ja kristillisiä perinteitä, jotka on koettava. TheLjubljanan lohikäärmekarnevaalijärjestetään Mariborin keskusaukiolla, ja se on värien, hauskuuden ja monien naamioiden pesu. Näet suurimman osan kaupungista pääsevän asioiden henkeen pukeutumalla karhujen, keijujen, noitien ja paholaisten pukuihin yrittääkseen pelotella talvikuukausia ja tervetulleita lämpimämpään säähän. Saatat ihmetellä, mistä lohikäärme tulee kaikkeen tähän, etkä jää kaipaamaan häntä, koska iso, vihreä peto johtaa paraatia ja olentoja hänen takanaan. Voit myös suunnatamuualla Sloveniassanähdäksesi joitain muita naamioituja talvifestivaaleja, jotka tapahtuvat suunnilleen samaan aikaan.

Vinterjazz Festival 2023 Tanskassa

Laita nämä 11 talvifestivaalia pandemian jälkeiselle matkatoivelistallesi (kuvien ja kartan kanssa) - Seeker (6)

Kun:2.2.2023–26.2.2023

Jos etsit eriväristä talvifestivaalia, lähde mukaanWinterjazz, jossa he juhlivat kylmiä kuukausia yli 600 jazz-konsertilla eri puolilla Tanskaa. Voit päästä talven tunnelmaan Tanskan suurimmissa musiikkipaikoissa tai jopa käpertyä viihtyisäänKööpenhaminan kahvilaimemään kaiken hyg-ilmapiirin. Sekä kansallisten että kansainvälisten muusikoiden esiintyessä ja sekä maksullisissa että ilmaisissa esityksissä ei ole koskaan tylsää hetkeä Tanskan talvikaudella…

Kölnin talvikarnevaali 2023 Saksassa

Laita nämä 11 talvifestivaalia pandemian jälkeiselle matkatoivelistallesi (kuvien ja kartan kanssa) - Seeker (7)

Kun:16.2.2023–23.2.2023

Miljoonat ihmiset kaikkialta maailmasta kokoontuvat kaupunkiin nauttimaan keskiajalta peräisin olevista juhlista. Saksalaisena olut ja glühwein ovat erinomaisia ​​ja vapaasti virtaavia, joten tämä on yksi tämän listan viihtyisimmistä talvifestivaaleista. TheKölnin talvikarnevaaliHulluihin tapahtumiin kuuluvat "Fat Torstai", jossa naiset katkaisivat miesten siteet ja palkitsevat heidät suudelmalla, ja "Rose Monday" -viikonloppuna, joka viimeistelee juomisen ja hauskanpidon viikonlopun marssibändeillä, törkeillä kelluilla ja katujuhlilla. Juhlat kestävät noin viikon, ja vaikka asiat ovat vielä auki, löydät itse asiassa ihmisiä pukeutuneena ja lomatunnelmissa koko viikon, myös töissä!

Amsterdamin valofestivaali 2024 Alankomaissa

Laita nämä 11 talvifestivaalia pandemian jälkeiselle matkatoivelistallesi (kuvien ja kartan kanssa) - Seeker (8)

Kun:30.11.2023–21.1.2024

Tämä on helposti yksi Amsterdamin jännittävimmistä tapahtumista talven aikana, ja yksi helpoimmin saavutettavista tapahtumista, koska se kestää muutaman kuukauden yrittäessään karkottaa talven bluesia. Se koostuu sadoista valosta tehdyistä taideinstallaatioistaAmsterdamin valofestivaalisiellä on näyttelyitä sekä maalla että vesillä. Vesinäyttelyt piirretään viehättävän Herengracht-kanavan ylle, ja ne tarjoavat upean talvikävelylle glögiä – voit jopa nähdä ne vedessä tekemällä kanavakierroksen! Maanäyttelyt ovat erityisen innovatiivisia kosketukseen ja ääneen reagoivilla interaktiivisilla valoinstallaatioilla. Talvi ei ole koskaan ollut näin hauskaa.

Venetsian karnevaali 2024 Italiassa

Laita nämä 11 talvifestivaalia pandemian jälkeiselle matkatoivelistallesi (kuvien ja kartan kanssa) - Seeker (9)

Kun:3.2.2024–13.2.2024

Venetsia on erityinen parhaimmillaan, mutta aikanaanKarnevaalifestivaali, se on kuin astuisi toiseen tyylikkyyden, värien ja hauskuuden maailmaan. Festivaali kestää kaksi viikkoa ja on merkki talven päättymisestä. Vaikka kaksi viikkoa on hauskaa, kahden viikon sisällä on muutamia tapahtumia, joita et halua missata. Ensin Water Parade, jossa kirkkaasti koristellut veneet purjehtivat alas Rio di Cannaregio upeassa esityksessä, ja sitten bileet todella alkavat ruokakojujen ja musiikin alkaessa. Seuraavaksi haluat nähdä Festa delle Marie -tapahtuman, joka on toisena sunnuntaina ja jossa on pukeutunut kulkue, josta karnevaali on tunnetuin. Täällä näet uskomattomat asut ja naamarit, kun ne matkustavat Garibaldista Piazza San Marcolle. Lopuksi Flight of the Angel, myös toisena sunnuntaina, näkee köysienkelin lentävän dogen luo, vaikuttava akrobaattinen näyttö, joka päättää hauskanpidon.

Sapporon lumifestivaali 2024 Japanissa

Laita nämä 11 talvifestivaalia pandemian jälkeiselle matkatoivelistallesi (kuvien ja kartan kanssa) - Seeker (10)

Kun:4.2.2024–11.2.2024

Joka helmikuussa Sapporossa järjestetään Japanin suosituin talvifestivaaliSapporon lumifestivaali, joka houkuttelee vuosittain kaksi miljoonaa kävijää. Harbinin festivaalin tapaan jääveistokset ovat täällä päätapahtuma, jossa on kohoavia, valaistuja linnoja ja jopa 15 metriä korkeita patsaita. Lähde lumiliukumäille ja eksy lumilabyrintiin kokemaan viileitä aktiviteetteja. Sapporon festivaaleista erityisen viihtyisän tekevät kuitenkin upeat ruoka- ja juomakojut kolmella festivaalipaikalla: Odori Site, Susukino Site ja TsuDome Site sekä elävä musiikki, joka lisää hauskaa ja juhlavaa tunnelmaa. Jos etsit erittäin viihtyisää tapaa sataa lunta tänä talvikautena, tämä Sapporon lumifestivaali on yksi parhaistatekemistä Japanissa.

Hwacheon Sancheoneo Ice Festival Etelä-Koreassa

Laita nämä 11 talvifestivaalia pandemian jälkeiselle matkatoivelistallesi (kuvien ja kartan kanssa) - Seeker (11)

Kun:Päivämäärät TBA

Kuten useimmat korealaiset festivaalit, siellä ei ole tylsää hetkeäHwacheon Sancheoneon jääfestivaali. Hwacheon on kylä Etelä-Korean pohjoisimmassa osassa. Oletko valmis kokeilemaan kalastusta paljain käsin jääkylmässä vedessä? Jos ei, voit katsoa kokeneempien kylmyyttä. Se on vakavasti vaikuttava. Alat jopa nähdä ihmisten hyppäävän jääaltaaseen, mahdollisesti sojun aiheuttama päätös. Kaikki käsillä tai muuten pyydystetyt kalat voidaan ottaa ja keittää sinulle paikan päällä, mikä on iso osa festivaaleja. Jos kalastus ei ole sinun juttusi, tarjolla on myös valtavat luistinradat, vetoketjut, kelkkailu ja herkullisiaKorealaista katuruokaanauttiaksesi tai voit vain istua alas ja katsella jääkiekkoa ja jääjalkapalloa. Hwacheonin kaupunki on myös kauniisti koristeltu talvilyhtyillä ja valoilla, ja se on täydellinen kävelylle kaiken hauskanpidon jälkeen.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dean Jakubowski Ret

Last Updated: 30/10/2023

Views: 5405

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dean Jakubowski Ret

Birthday: 1996-05-10

Address: Apt. 425 4346 Santiago Islands, Shariside, AK 38830-1874

Phone: +96313309894162

Job: Legacy Sales Designer

Hobby: Baseball, Wood carving, Candle making, Jigsaw puzzles, Lacemaking, Parkour, Drawing

Introduction: My name is Dean Jakubowski Ret, I am a enthusiastic, friendly, homely, handsome, zealous, brainy, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.