5 tai enemmän Baja turvallisuusvinkkejä | AllAboutBaja.com (2023)

5 tai enemmän Baja turvallisuusvinkkejä | AllAboutBaja.com (1)

Onko Baja California turvallista?

Tarkastellaan joitainBajan turvallisuusvinkkejä. Palkitsevin tapa kokea Baja on ajaa ja elää uskomaton seikkailu. Jos ajat Kaliforniasta Bajaan, suosittelemme käyttämäänTijuanan rajanylityskartta. Emme suosittele Otay Mesan rajanylityspaikkaan ottamista, koska kohtaat melko paljon liikennettä.

Onko BajaTodellaturvallinen? Tämä on erittäin hyvä kysymys, ja se on varmasti perusteltua näillä ennennäkemättömillä aikoina, joita elämme.

Yksinkertaisesti sanottuna Baja on paljon turvallisempi kuin Meksiko ja osa Yhdysvaltoja. Itse asiassa monet ihmiset uskovat, että Baja on paljon turvallisempi kuin monet suuret kaupungit Yhdysvalloissa. Kuitenkin, kuten missä tahansa muussakin paikassa maailmassa, Bajassa on paikkoja, joita tulisi välttää, ja on paikkoja, jotka ovat myös paljon turvallisempia kuin muut.

Ensinnäkin Bajassa on monia todellisia ongelmia, joita Meksikon hallitus tekee parhaansa taistellakseen. Lähes kaikki nämä ongelmat johtuvat tai liittyvät huumeiden käyttöön Yhdysvalloissa.

(Video) Kuinka tehdä 5 tiibetiläistä riittiä, edut ja turvallisuusvinkit

Esimerkki: Jos matkustaisit Kaliforniaan, välttäisitkö kaikkialta Yhdysvaltoja koko osavaltiota, koska jatkuvat uutistiedot väkivaltaisista rikoksista ja julmista murhista, joita tapahtuu päivittäin Etelä-Los Angelesissa?….Vastaus: EI! Vältätkö Los Angelesin?….Vastaus: EI!

Bajan pohjoisosaa tulee välttää. Tijuanan kaltaisissa paikoissa tapahtuu paljon rikollista toimintaa huumekartelleista jengiväkivaltaan. Meksikon hallitus on hillinnyt rikollista toimintaa alueella, mutta se on edelleen vaarallinen paikka ja sinun tulee olla varovainen.

Muita välttämättömiä alueita ovat Tecate ja Mexicali. Nämä rajakaupungit ovat tunnettuja suurista ongelmista, ja suosittelemme pysymään poissa rajakaupungeista aina kun voit. Ryhmäväkivalta ja huumekartellit ovat vakavia ongelmia Pohjois-Bajassa. Pysyminen kaukana kaupungeista, joissa tiedetään esiintyvän jengiväkivaltaa ja huumetoimintaa, on suositeltavaa ja rohkaistava. Muista tutkia paikkaa, jossa vierailet, saadaksesi tietoa alueen turvallisuudesta.

Southern Baja tiedetään olevan turvallisin paikka koko Meksikossa. Millään Etelä-Bajan alueella ei ole ollut suuria huumesodasta johtuvia ongelmia.

Kun vierailet Bajassa, sinun tulee olla aina valmis kaikkeen. Joitakin yleisiä peukalosääntöjä on pitää kaikki omaisuutesi turvallisessa paikassa. Arvoesineiden jättäminen autoon tai ulos johtaa lähes aina näiden esineiden katoamiseen. Kun olet ulkona, varmista, ettet koskaan jätä tavaroitasi ilman valvontaa. Taskuvarkaat ovat yleisiä ja voivat joskus kantaa aseita. On tärkeää, että pidät aina silmäsi auki ja tavarasi turvassa.

(Video) 6 asiaa, jotka hemmottelevat lomaasi THAIMAASSA | Kuinka pysyä turvassa ja nauttia enemmän #liv...

Älä myöskään koskaan mene minnekään yksin ja pysy hyvin valaistuissa tiloissa. Vaikka jotkut paikat voivat olla turvallisempia kuin toiset, on aina olemassa rikollisuuden riski. Kysy paikallisilta turvallisista vierailukohteista ja paikoista, joita kannattaa välttää. Juo maltillisesti, koska sinun on kyettävä navigoimaan takaisin majoituspaikallesi sen jälkeen. Ole varovainen, jos sinulle tarjotaan ilmaista juomaa, sillä on raportoitu tapauksia, joissa näitä juomia on piiskattu tai myrkytetty.

On myös olemassa vaara törmätä huijauspalveluihin, kuten huijaustaksiin tai valepoliiseihin. Kun tarvitset taksin, pyydä hotelliasi tai ravintolaasi soittamaan taksi puolestasi. Taksin saapuessa varmista, että kuljettajalla on ajokortti ja että se näyttää turvalliselta (taksinkuljettajat näyttävät yleensä ajokorttinsa ikkunalla tai istuimella ja he käyttävät yleensä univormua). Pyri aina käyttämään luvanvaraista takseja tai omaa autoa matkoilla, varsinkin pimeän jälkeen.

Varo myös väärennettyjä poliiseja. Usein nämä henkilöt pyytävät sinua maksamaan sakon tai palaamaan asemalle heidän kanssaan. Jos uskot, että väärä poliisi on lähestynyt sinua, soita välittömästi hätänumeroon 9-1-1 tai 1-1-2.

Joitakin turvallisia paikkoja, joita suosittelemme vierailemaan, ovat San Felipe (upea kalastus!), Loreto ja Ensenada.

Jos ajat Bajaan mistä tahansa Kalifornian itäpuolelta, suosittelemme ajamaan ainakin Yumaan, AZ:een Interstate 8:lla ennen rajan ylittämistä. Voit myös ylittää Yuman länsipuolella Andradessa, Kaliforniassa (ei suositella), tai ajaa vielä kauemmaksi länteen Calexicoon, jossa on kaksi rajanylityspaikkaa. Jos ajat Kaliforniasta Bajaan, suosittelemme käyttämään meidänTijuanan rajanylityskartta.Muista, että Yhdysvaltain viimeaikaiset lait edellyttävät, että sinulla on oltava passi palataksesi Yhdysvaltoihin.

(Video) Autotelttailu sateessa – täydellinen autoteltta

Jos aiot lentää Bajaan, sinun ei tarvitse muuttaa suunnitelmiasi. Los Cabosin ja La Pazin lentokentiltä on hyvät yhteydet American and Canadian Airlinesille. Kun olet saapunut, muista käyttää maalaisjärkeä. Pysy hillittynä ja kohtelias.

Baja Turvallisuusvinkkejä

VAROTOIMET AJO:Täytä bensa, hanki pesoja ja osta omasiMeksikon autovakuutus(tämä on pakollinen) ennen kuin tulet Meksikoon joko verkossa tai jostakin Yhdysvaltojen rajan puolella olevista monista myyntipisteistä. Ylitä raja mahdollisimman aikaisin aamulla ja tee se täydellä kaasusäiliöllä. Älä unohda hankkia (FMM) maahanmuuttolomakettasi, jos aiot ajaa Ensenadan tai San Felipen eteläpuolelle itärannikolla.

Matkusta ryhmissä tai asuntovaunuissa, jos mahdollista. Etsi muita, kun sinut pysäytetään, jotka saattavat ajaa etelään, ja yritä järjestää pieni asuntovaunu. Mene mahdollisimman kauas etelään ennen yöpymistä.

Kun olet ylittänyt rajan, yritä ajaa kohteeseenSan Quentin,Rukous,Catavina, tai jopamusta soturiensimmäiselle yöpymispaikallesi. Ajamme usein niin pitkälle etelään kuinSan Ignacio. Sitten voit suunnitella toiseksi päiväsi rauhallisemman tahdin. Nauti ajamisesta, ihaile kauniita maisemia ja nauti Bajan runsaista nautinnoista.

COVID Baja -turvallisuustiedot

COVID-19 on muuttanut maailmaa, ja se on varmasti muuttanut tapaamme matkustaa. Myös matkustaminen Bajalle näinä outona aikoina on muuttunut. Jos saavut Bajaan Yhdysvalloista, Meksiko on pitänyt rajansa auki lentomatkustuksen kautta pohjoisamerikkalaisille vierailijoille ilman karanteenia. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse olla karanteenissa, jos matkustat Bajalle.

(Video) How to practice emotional hygiene | Guy Winch | TEDxLinnaeusUniversity

Matkustaaksesi Yhdysvaltoihin tai takaisin Yhdysvaltoihin lentäen, sinun on otettava negatiivinen COVID-virustesti enintään 3 päivää ennen lentoa. Tämä koskee vain niitä, jotka matkustavat Bajaan lentoteitse. Lisätietoja matkustamisesta Meksikoon ja Bajaan COVIDin kanssa löytyytässä.Rokote ei ole pakollinen matkustamiseen Bajassa/Meksikossa. Mikään matkustaminen Bajaan autolla ja rajanylitys ei vaadi todistetta COVID-testistä. Matkustusvaatimukset voivat vaihdella osavaltioittain, joten muista etsiä tarkempia tietoja osavaltiosi matkustusvaatimuksista.

COVID-tapaukset Baja Meksikossa ovat yllättävän alhaiset. Kesäkuuhun 2021 mennessä vahvistettuja COVID-19-tapauksia on ollut vain 48 000; Näistä tapauksista 44 000 toipui nopeasti. Tämän lisäksi Baja Californiassa on yli 60 000 negatiivista tapausta. Kaikista näistä tapauksista on vain noin 400 aktiivista tapausta. Lyhyesti sanottuna, Baja California on paljon COVID-turvallisempi kuin muut paikat!

Meksikossa ja Bajassa suositellaan, että jatkat sosiaalisen etäisyyden harjoittamista ja käytät maskia ruuhkaisissa julkisissa tiloissa. Suuren siviililiikenteen vuoksi Yhdysvaltain hallitus neuvoo, että rokottamattomat henkilöt eivät matkusta Meksikoon, ellei se ole välttämätön syy.

Lisäksi CDC suosittelee, että olet täysin rokotettu ennen Bajaan matkustamista, mutta se ei ole pakollista. CDC on määrittänyt, että COVID-riski Meksikossa/Bajassa on taso kolme eli "korkea". Kun palaat tai saavut Bajaan, sinun kannattaa tehdä uusi COVID-testi varmistaaksesi, ettet ole saanut virusta matkallasi.

2023 Baja Travel Advisory -päivitys

Yhdysvaltain ulkoministeriön mukaan Baja California on **tason 3 – Reconsider Travel** -kohde rikollisuuden ja sieppausten lisääntyneen riskin vuoksi¹. Jotkut alueet, kuten Rosarita, Ensenada ja Guadalupen laakso, ovat kuitenkin suhteellisen turvallisia vierailijoille¹. Jos päätät matkustaa Baja Californiaan, sinun tulee olla varovainen ja välttää syrjäisiä paikkoja, matkustaa päivänvalossa ja pysyä moottoriteillä¹.

(Video) Science can answer moral questions | Sam Harris

Lähde:
(1) Meksikon matkailuneuvonta. https://travel.state.gov/content/travel/en/traveladvisories/traveladvisories/mexico-travel-advisory.html.

5 tai enemmän Baja turvallisuusvinkkejä | AllAboutBaja.com (2)

Videos

1. Windows Security: For Admins and Technical Support
(TechsavvyProductions)
2. SCP-342 A Ticket to Ride | object class euclid
(Eastside Show SCP)
3. Aja buggylla kaupungissa! - Urban Quad Racing GamePlay 🎮📱 🇫🇮
(KIMONO GAMES)
4. Летний Ламповый стрим. Отвечаем на вопросы.
(TABOO Искатели ПАРАНОРМАЛЬНОГО)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tyson Zemlak

Last Updated: 13/09/2023

Views: 5631

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tyson Zemlak

Birthday: 1992-03-17

Address: Apt. 662 96191 Quigley Dam, Kubview, MA 42013

Phone: +441678032891

Job: Community-Services Orchestrator

Hobby: Coffee roasting, Calligraphy, Metalworking, Fashion, Vehicle restoration, Shopping, Photography

Introduction: My name is Tyson Zemlak, I am a excited, light, sparkling, super, open, fair, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.