19 vuoden 2019 pahimmista trendeistä olemme iloisia voidessamme unohtaa (2023)

Siellä olipaljon todella hienoja asioitamikä tapahtui viime vuonna, kuten rikollisuuden lasku jauusia tapoja havaita syöpää aikaisemmin. Mutta kuten sanonta kuuluu, paha on otettava hyvän kanssa. Muista, kun ihmiset höyrysivät paikoissa, joissa he tekivätei koskaanunelmoit tupakan polttamisesta? Tai kun meheitti kaikki rakkaat omaisuutemmese ei varsinaisesti "säittänyt iloa"? No, henkilökohtaisesti emme missaa kumpaakaan näistä asioista, minkä vuoksi ne ovat niitä asioita, joita olemme innoissamme jättämässä taaksemme viimeisten 12 kuukauden ajalta. Mutta vanhan ajan vuoksi, lue eteenpäin nähdäksesi loputvuoden 2019 huonoimmat trenditolemme iloisia voidessamme lähteä.

1

Tyhjennys julkisesti

19 vuoden 2019 pahimmista trendeistä olemme iloisia voidessamme unohtaa (1)

Jo ennen kuin opimme totuudene-savukkeiden vaara, höyrystä oli tulossa vähän liian kulttuurisesti hyväksyttyä meidän makuun. Ihmiset vetivät vape-kynänsä esiin melkein kaikkialta, jopa julkisista paikoista, joissa tupakointi on jo kauan sitten kielletty, kuten ravintoloissa ja toimistoissa. Nyt kun äskettäin julkaistu tutkimusAmerican College of Cardiologyn lehtiLöysimme todisteita siitä, että sähkötupakan polttaminen ei ole turvallinen vaihtoehto tupakoinnille, olemme valmiita näkemään vähemmän höyrypilviä ympärillämme vuonna 2020.

2

Kuninkaallinen vauvan pakkomielle

19 vuoden 2019 pahimmista trendeistä olemme iloisia voidessamme unohtaa (2)

Mediavire ympärilläsyntymästäArchie Mountbatten-Winsor, ensimmäinen lapsiMeghan MarklejaPrinssi Harry, ei ollut odottamatonta, mutta olemme melko iloisia, että se on ohi. Se tuntui erityisen todelta kuultuaan, kuinka paljon se kaikki vaati Marklelta, joka on sittemmin kertonut, kuinka vaikeaa oli olla tällaisen alaisena.julkinen valvonta raskauden aikana. Ja vaikka pakkomiellemme kuninkaalliseen syntymään ei ehkä ollut pahantahtoinen, se ei ollut myöskään hienoin hetkimme. Tuntuu hyvältä ajatukselta, että kaikki mukana olevat jättävät kuninkaallisen vauvakuumeen taaksemme.

3

Kertakäyttöiset muovit

19 vuoden 2019 pahimmista trendeistä olemme iloisia voidessamme unohtaa (3)

MukaanEuroopan komissio, kertakäyttöiset muovit – erityisesti päivittäistavarakaupan kassit ja pillit – ovat vastuussa yli 80 prosentista maailman valtameristä löytyvästä roskista, mikä muodostaa vakavan uhan meren eliölle ja ympäristölle yleensä. Mutta useat vuoden 2019 tapahtumat toivat merkkejä positiivisesta muutoksesta maailman liiallisessa muovin käytössä. Ensinnäkin Euroopan parlamentti äänesti kaikkien kertakäyttöisten muovituotteiden, mukaan lukien pillit, lautaset, kupit, juomasekoittimet ja vanupuikot, kieltämisen puolesta. Ja Yhdysvallat on alkanut seurata esimerkkiämuovipussit kielletäänosavaltioissa, kuten Vermont, Maine, Oregon, Delaware, Connecticut ja New York.

4

Selleri mehu

19 vuoden 2019 pahimmista trendeistä olemme iloisia voidessamme unohtaa (4)

Sellerimehu osui tänä vuonna todella ikään kuin kuuluisuuksiinRobert De NirojaKiireinen PhilippstoMiranda Kerrja Kardashialaiset vannovat, että vihreä mehu oli vain maaginen eliksiiri. Emme ostaneet sitä silloin, emmekä varmasti osta sitä ensi vuonna, varsinkin kun sain selville, että "mehun ravitsemukselliset ominaisuudet eivät ole ainutlaatuisia", kuten eräs ravitsemusterapeutti kertoi.Terveyslinja.

19 vuoden 2019 pahimmista trendeistä olemme iloisia voidessamme unohtaa (5)

Emme ole niin järkyttyneitä siitä, että julkkikset pettivät järjestelmää käyttämällä rahaa ja valtaa antaakseen lapsilleen epäoikeudenmukaisen edun. Se johtuu siitä, että kun heidät jäi kiinni, niin harvat heistä olivat valmiita myöntämään tehneensä jotain väärin. Syyskuussa näyttelijäFelicity Huffmansen ainakin myönsihän meni sekaisin, mutta siellä oli muitakin (kyllä,Lori Loughlinmukaan lukien), jotka näyttivät aidosti hämmentyneeltä, että heitä kuulusteltiin. Ehkä vuonna 2020 voimme keskittyä ihmisten vastuullisuuteen ja oikeudenmukaisiin pääsykäytäntöihin maamme yliopistoissa?

6

Momo ahdistus

19 vuoden 2019 pahimmista trendeistä olemme iloisia voidessamme unohtaa (6)

Olimme melko sekaisin demonisesta naisesta, joka alaajalle levinnyt kaupunkilegenda, rohkaisi lapsia väkivaltaan ja itsensä vahingoittamiseen. Koko juttu osoittautui huijaukseksi,Huoltajaraportoitu helmikuussa, mutta monet vanhemmat ovat edelleen järkyttyneenä, ja se on ymmärrettävää. Se ei ollut vain sitä, mitä Momo oli, vaan se, mitä Momo edusti – mahdollisuus, että jokin paha Internetissä pesi lapsiamme. Se on ahdistus, jonka me kaikki haluaisimme jättää taaksemme tulevana vuonna.

7

Sukupolvien häpeäminen

19 vuoden 2019 pahimmista trendeistä olemme iloisia voidessamme unohtaa (7)

Myönnän sen, nauroimme hieman"OK Boomer" -meemi. Mutta yleisesti ottaen vakioeri sukupolvien pilkkaaminenon vähän vanhentunut.Milleniaalit eivät kaikki ole laiskoja ja oikeutettuja, ja niiden palkkaaminen ei vastaa pennun jälkeistä siivoamista. Gen-Xerit eivät ole kaikki laiskoja, jaSuuret ikäluokat eivät kaikki ole entisiä hippejäjoka tuhosi maailman. Ihmiset eivät ole niin yksinkertaisia ​​ja yksiulotteisia – olemme kaikki tavanneet milleniaaleja, jotka käyttäytyivät enemmän kuinbuumien kliseitä, ja päinvastoin.

8

Marie Kondon minimalismimania

19 vuoden 2019 pahimmista trendeistä olemme iloisia voidessamme unohtaa (8)

Kun katsoimme ensimmäistä kertaa hänen Netflix-sarjaansaSiivoaminen Marie Kondon kanssa, japanilaisen organisaatiogurun supistamistapojaMarie Kondoehdottomasti"herätti iloaMutta vaikka emme voi kiistää, että hänen menetelmänsä ovat osoittautuneet tehokkaiksi tai että ne ovat auttaneet lukemattomia ihmisiä, emme myöskään välttämättä halua tuntea vieraantumista siitä, ettemme halua päästä eroon kaikista asioistamme vain siksi, että kaikki ovat sitä. Lisäksi jotkut asiat palvelevat tarkoitusta, vaikka se ei olisikaan iloista!

9

Denim alusvaatteet

19 vuoden 2019 pahimmista trendeistä olemme iloisia voidessamme unohtaa (9)

Se, että joku maksaisi 300 dollaria alusvaatteista, on tarpeeksi törkeää, mutta 300 dollariaY/Projectin farkut? Se ei vain pidä paikkaansa. Sillä ei ole väliä, annatko heille omituisen nimen, kuten "janties" tai "thong jeans", se on silti kauhistus. Denim on kangas, joka kuuluu ulkopuolelta ja sellaisenaangynekologi kertoiVogue huhtikuussa se aiheuttaa varmasti hankausta.

10

Pettymys viimeiseen kauteenValtaistuinpeli

19 vuoden 2019 pahimmista trendeistä olemme iloisia voidessamme unohtaa (10)

Ajattelitpa viimeistä kauttaValtaistuinpelioli pahin asia, mitä modernille sivilisaatiolle on koskaan tapahtunut, tai rakastetun sarjan tyydyttävä päätös, jokaisella oli mielipide, eivätkä he ujostuneet jakamaan sitä. Siellä on jopaonline vetoomus, jonka allekirjoitti lähes kaksi miljoonaa ihmistä, ja vaaditaan, että viimeinen kausi tehdään kokonaan uudelleen "pätevien kirjoittajien kanssa". Jep. Voimmeko jatkaa? Se on vain TV-ohjelma, ihmiset.

11

Juuston heittely vauvoille

19 vuoden 2019 pahimmista trendeistä olemme iloisia voidessamme unohtaa (11)

Kaikki alkoi helmikuussa, kun Michigan-isä julkaisi videonFacebookissahänen vauvansa tyrmistyneestä reaktiosta sen jälkeen, kun juustoviipale osui hänen kasvoilleen. Leike levisi viruksena, ja ennen kuin huomasimmekaan, kaikki, joilla oli helppo saada vauva ja juustoviipale, osallistuivat omituiseen toimintaan. Ne, jotka eivät tienneet yhtään vauvaa? No, he päättivät heittää maitotuotteen heidän luokseenkoirat.Meidän on oltava samaa mieltä poliittisen kirjoittajan kanssaMolly Jong-Fast, WHOtwiittasi maaliskuussaselittämättömästä ilmiöstä: "En voi muuta kuin tuntea, että ihmiskunta on tuomittu."

12

Bird Box -haaste

19 vuoden 2019 pahimmista trendeistä olemme iloisia voidessamme unohtaa (12)

Vuoden 2018 lopussa Netflixin kauhuelokuvaLintulaatikko, jossa on sidottu silmätSandra Bullockyrittäminen päihittää moniselitteisen hirviön, oli kaikki, mistä kaikki pystyivät puhumaan. Tunteidesi elokuva syrjään, voimme kaikki olla yhtä mieltä siitä, että myöhempi haastelevisi virukseksi vuoden 2019 alussaoli paras unohdettu hetki. Bird Box Challengen osallistujat, joista osa oli perheitä ja pieniä lapsia, julkaisivat sosiaaliseen mediaan videoita yrityksistään toistaa elokuvan lähtökohta viettämällä päivää sidottuna silmiensä päällä. Tarpeetonta sanoa,tulokset eivät olleet kauniita. Tässä vähemmän vaarallisia Internet-haasteita vuonna 2020.

13

FaceApp-fobia

19 vuoden 2019 pahimmista trendeistä olemme iloisia voidessamme unohtaa (13)

Oli monia syitä olla huolissaanFaceApp, kasvojenmuokkaussovellus, joka käyttää "tekoälyllä toimivaa uusinta valokuvaeditoria" kuvien muokkaamiseen saadakseen sinut näyttämään nuoremmalta tai vanhemmalta. Mutta mikään niistä ei liity muihin maihin, jotka varastavat sinun kaltaisesi johonkin ilkeään tarkoitukseen. Emme aio kertoa sinulle, että yksityisyys ei ole Facebookin ongelma – se on ehdottomasti. Mutta yritys ei luultavasti tee salaliittoa Neuvostoliiton kanssa "omistaakseen kaikki vanhat valokuvasi", kutenNew York Postraportoitu.

14

Sonic the Hedgehogin alkuperäiset hampaat

19 vuoden 2019 pahimmista trendeistä olemme iloisia voidessamme unohtaa (14)

Videopelihahmon hampaiden rakenne ei ole asia, jota tyypillisesti pohdimme paljon, mutta kuntulevan trailerinSonic the Hedgehoglive-action elokuvaputosi huhtikuussa, kaikilla internetissä oli sama kysymys: Mitä noille chompereille tapahtuu? Tai kuineräs Twitter-käyttäjä ihmetteli, "Miksi Sonic the Hedgehogin hampaat ovat parempia kuin minun?" Jokainen, joka pelasi alkuperäistä Sonic-peliä Sega Genesisillä, tiesi, että hyperkineettinen siili tunnettiin monista asioista – hänen halustaan ​​kerätä esimerkiksi suuria määriä kelluvia kultasormuksia – mutta kiiltävä helmivalkoinen sarja ei kuulunut niihin. Vastareaktio oli niin voimakas, Paramounttoisti hahmon suunja siirsi elokuvan julkaisupäivää taaksepäin. Näemme Sonicin ilman hampaita vuonna 2020.

15

"Äitiviini" -kulttuuri

19 vuoden 2019 pahimmista trendeistä olemme iloisia voidessamme unohtaa (15)

Et tule koskaan kuulemaan meidän kiistelevän siitä, että vanhemmuus on vaikea keikka, etkä huomaa meidän tuomitsevan ketään, joka haluaa nauttia lasillisen viiniä tai kaksi rentoutuakseen päivän päätteeksi. Mutta jossain vaiheessa äitinä olemisesta ja viinin juomisesta muiden äitien kanssa tuli niin kulttuurinen normi, että tuntui siltä, ​​että chardonnay-pullon avaaminen oli vaatimus, kun äidit kokoontuivat seurustelemaan. Ja ehkä se ei ole paras reitti kaikille äideille. Se ei ollut esimerkiksiCeleste Yvonne, joka puhuiHyvää huomenta Amerikkasyyskuussa aiheesta ja sanoi: "Olin kovasti ihastunut äitien viinikulttuuriin, ja käytin sitä kulttuuria itsehoitoon." vartenäidit, jotka eivät halua juoda, toivomme, että muut vaihtoehdot palautumiseen saavat huomiota uudessa vuonna.

16

Pienet aurinkolasit

19 vuoden 2019 pahimmista trendeistä olemme iloisia voidessamme unohtaa (16)

Ne ovat aivan liian pieniä tarjoamaan vakavaa suojaa haitallisilta UV-säteiltä, ​​mutta riittävän havaittavissa saadakseen sinut näyttämään täysin naurettavalta. Muistuta meitä uudelleen, miksi näistä pienois aurinkolaseista tuli alun perin suosittuja? Trendi alkoi muutama vuosi sitten, ja vaikka media on johdonmukaisesti luvannut, että he olivatvirallisesti ohi, pieni silmälasivillitys ei vain näytä katoavan. Olkoon vuosi 2020 vuosi, jolloin ne lopulta katoavat lopullisesti.

17

Isän lenkkarit

19 vuoden 2019 pahimmista trendeistä olemme iloisia voidessamme unohtaa (17)

Se, että julkkikset pitävätBella HadidjaKendall Jenneron huomattu isän tennareissa ei täytä meitä luottamusta siihen, että toiveemme toteutuu ja tämä ironinenjalkineiden trendiei ole mitään hämärällä muistolla eri ajasta. Mutta peukkumme ovat silti pystyssä. Ikään kuin isätyyliset farkut eivät olisi riittäneet, nyt lenkkarien täytyy olla myös tyhmiä isätyylisiä? Olemme edelleen hämmentyneitä siitä, miksi nämä asiat koskaan tarttuvat kiinni. Eikö vaatekaapissamme voi olla vain yksi asia, jossa on pala vilpittömyyttä?

18

En tiedä, mitä mieltä Jussie Smollettista

19 vuoden 2019 pahimmista trendeistä olemme iloisia voidessamme unohtaa (18)

Rakastamme Fox-draamaaImperiumi, ja olemme sitä mieltäJussie Smollettoli todella, todella hyvä esityksessä. Mutta mitä tulee siihen, palkkasiko hän roistoja viharikoksen järjestämiseen vai ei? Meillä ei ole aavistustakaan, mitä uskoa enää. Smollett sanoo olevansa syytön, mutta Chicagon poliisipäällikköEddie Johnsonsanoi valehtelevansa. MuttasittenChicagon uusi pormestarierotti Johnsoninvalehtelemisesta, mutta Smollett on silti sitäkaupungin haastaa oikeuteen130 000 dollarilla kaupungin ajan tuhlaamisesta. Kuka puhuu totta? Emme koskaan tiedä, koska lupaamme jatkaa vuonna 2020.

19

Vanha Yoda

19 vuoden 2019 pahimmista trendeistä olemme iloisia voidessamme unohtaa (19)

Muistatko lapsuutesi Yodan? 900-vuotias jedimestari, joka käveli kepin kanssa ja loi mutkikkaasti rakenteellista, mutta horjumattoman syvällistä viisautta kuin se olisi kävely intergalaktisessa puistossa? No, hänet on korvattuVauva Yoda, suloinen imp, jonka koko maailma on päättänyt adoptoida. Anteeksi, vanha Yoda. Sinut on korvattu pienellä Gen-Z:n nerolla. Se oli luultavasti väistämätöntä.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Porsche Oberbrunner

Last Updated: 22/07/2023

Views: 6211

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Porsche Oberbrunner

Birthday: 1994-06-25

Address: Suite 153 582 Lubowitz Walks, Port Alfredoborough, IN 72879-2838

Phone: +128413562823324

Job: IT Strategist

Hobby: Video gaming, Basketball, Web surfing, Book restoration, Jogging, Shooting, Fishing

Introduction: My name is Rev. Porsche Oberbrunner, I am a zany, graceful, talented, witty, determined, shiny, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.